Αποστολές εντός Ελλάδος

ΕΛΤΑ COURIER

Κόστος μεταφορικών: 4€

SPEEDEX

Κόστος μεταφορικών: 2.80€

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€
Κόστος αντικαταβολής: 2€

Αποστολές σε Κύπρο

Έξοδα αποστολής: 8.00€

Επιστροφές

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς στο 6979443639 ή μέσω e-mail στο info@fortunabebe.gr.

Για να θεωρηθεί δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει αυτό να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση, όπως παραδόθηκε στον πελάτη. Δηλαδή:


Το προϊόν δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο
Το προϊόν δεν πρέπει να είναι φθαρμένο
Το προϊόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή τροποποιηθεί
Το καρτελάκι αναγνώρισης θα πρέπει να βρίσκεται προσαρτημένο στο προϊόν μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή.

Θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δέμα όλα τα έγγραφα που συνόδευαν την αποστολή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κ.λπ.).

Εάν χρειαστεί δοκιμή του είδους, ο χρήστης υποχρεούται να κάνει τη δοκιμή στο προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό ως επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας.
Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις το tortura bebe fashion and more υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Αλλαγές

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 20 (είκοσι) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς στο 6979443639 ή μέσω e-mail στο info@fortunabebe.gr. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να αποστέλλεται το νέο δέμα και κατά την παράδοσή του ο πελάτης παραδίδει στον κούριερ το δέμα προς επιστροφή. Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνει συνολικά τον πελάτη με 4,00 € ανεξαρτήτως ποσού και πραγματοποιείται πάντα με την συνεργαζόμενη μεταφορική EΛΤΑ courier ή SPEEDEX.
Σε περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής του στο Fortuna Bebe από την courier.
Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι:


Καπετάν Χάψα 54 (κατόπιν ραντεβού), 57001 Θέρμη